Bsvarmepumper logo
Vårt slagord er enkelt – kvalitet, service, nøyaktighet
Min konto
Logo Menu Icon

Om oss

Det er mange elementer i en montering som må utføres riktig for at en varmepumpe skal holde i mange år og levere god og stabil varme! Det er derfor viktig å velge en seriøs aktør som innehar denne kunnskapen. Det er også viktig at bedriften er F-gass sertifisert, og at montørene også har denne sertifiseringen.

Litt om oss

Vi er et selskap i sterk vekst som leverer faglig utført montering av varmepumper, noe som er en forutsetning for at din varmepumpe skal fungere så optimalt som mulig, og ikke minst tåle de påkjenninger den blir utsatt for i vårt kalde klima. Vi har i en årrekke montert varmepumper rundtomkring i hele Rogaland, fra Karmøy til Stavanger og ut mot Bergen, vårt mål er å levere monteringer til en riktig pris, utført på rett vis. Vi har hundrevis av fornøyde kunder, og veldig mange av de nye kundene vi får kommer fra jungeltelegrafen, noe som igjen betyr at våre kunder er fornøyde og sprer det videre til venner og bekjente, noe vi er stolte av og setter utrolig stor pris på!

Hvilke merker fører dere, og hvorfor?

Panasonic, Toshiba, General Fujitsu, Samsung, Bosch, Mitsubishi Electric og Gree.

Vi har valgt å forhandle flere forskjellige merker, mye pga at de fleste produsenter har forskjellige funksjoner/spesifikasjoner som passer bedre for enkelte.
Eksempelvis har noen leverandører designmodeller som pynter hjemmet, andre leverer mer varme og noen blåser varmen lengre enn andre.
En annen faktor er pris mot effekt, strømsparing, WiFi/App styring og at enkelte har bedre luftrensende egenskaper enn andre modeller/produsenter. 

Ved å bestille en varmepumpe gjennom oss får du:

  • Gratis befaring av fagperson
  • Montering av F-gass sertifisert montør
  • Riktig utført montering, som også ser bra ut
  • God oppfølging, både før og etter montering
  • Finansiering opptil 24 mnder 
  • Komplett pakke – Vi har avtaler med både elektrikere og snekre ved behov.
Toshiba varmepumper
Panasonic varmepumper
General varmepumper
Alle våre Bosch varmepumper
Mitsubish Electric varmepumper
Gree varmepumper
Samsung varmepumper